يکشنبه ٢٤ آذر ١٣٩٨ -

بروزرسانی
تاریخ آخرین بروز رسانی:1398/09/23

معرفی مدیریت توسعه فناوری سلامت

پژوهشگران و فناوران موجبات ترقي، تعالي، توسعه علمي و فناوري کشور هستند. شناسايي، برقراري ارتباط و حمايت از اين قشر توانمند از اولويت ويژه‌اي برخوردار است. براي نيل به اين هدف و ارتقا ی جایگاه دانشگاه به مراتب بالاتر و تبدیل آن به یک دانشگاه نسل چهارم مدیریت، امور فناوری دانشگاه در سال 1392 به منظور توسعه ی فعالیت های فناورانه ی دانشگاهیان و ایجاد بستر مناسب در جهت پیشبرد روند تحقیقات در مسیر توسعه و دست یابی به محصولات فناورانه و تکنولوژی هایHigh-Tech  و همچنین تسهیل فرآیند تجاری سازی محصولات و دستاوردهای محققین و دانشگاهیان و در نهایت  توسعه ی پایدار کشور شکل گرفت.

اهداف و اولویتهای مدیریت توسعه و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به شرح زیر می باشد:

•    شناسايي، برقراري ارتباط و حمايت از فناوران
  •    ایجاد بستر مناسب درجهت دست یابی به محصولات فناورانه و تکنولوژی  های  High-Tech
  •    تجاری سازی محصولات حاصل از تحقیقات دانشگاهی
  •    حمایت از مالکیت فکری و تسهیل روند ثبت اختراعات
  •     تقویت ساختار ارتباط صنعت و دانشگاه
  •     ارتقا ی جایگاه دانشگاه به مراتب بالاتر وتبدیل آن به یک دانشگاه نسل چهارم
  •     کمک به توسعه پایدار کشور

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.