يکشنبه ٢٤ آذر ١٣٩٨ -

بروزرسانی
تاریخ آخرین بروز رسانی:1398/08/28

آشنایی با مرکز رشد:

مرکز رشد واحدهای فناوری، نهادی است که برای کارآفرینان و واحدهای کوچک ومتوسط دارای ایده های قابل تجاری شدن مبتنی بر علم و فن آوری ، برای مدت چند سال اطلاعات و مشاوره های ضروری و نیز خدمات و تجهیزات مناسب، برای رشد و ارتقای آنها ارائه داده و آنها را برای حضور مستقل و موثر در صحنه فن آوری آماده می کند. واحدهای فناور نوپا در طی دورة حضور در مرکز رشد، با استفاده از دستاوردهای تحقیقاتی، به منظور دستیابی به دانش فنی و آمادگی برای تولید محصول یا خدمات، تلاش خواهند کرد. در این دوره، مرکز رشد علاوه بر ارائة امکانات و خدمات پشتیبانی، هدایت و نظارت بر فعالیت این واحدهای فناور را نیز به عهده خواهد داشت.

مراکز رشد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.