پنج شنبه ٠١ فروردين ١٣٩٨ -

منو اصلی

راه اندازی سامانه آموزش مجازی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی

به اطلاع می رساند دفتر توسعه فناوری سلامت در راستای توانمندی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کلیه علاقمندان، اقدام به تهیه محتوی آموزشی در حوزه های فناوری و کارآفرینی برای مخاطبین در کلیه سطوح نموده است. لذا شروع به کار سامانه آموزش مجازی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به آدرس Htdo.tums.ac.irاعلام می گردد.

شرکت کنندگان پس از ثبت نام در سامانه می توانند بصورت رایگان از آن استفاده نموده و در پایان هر دوره آموزشی در صورت شرکت و موفقیت در آزمون، گواهی گذراندن دوره را دریافت نمایند

دانلود بسته پیشنهای دوره های آموزشی فناوری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.