همایش ها و کارگاه ها
برگزار شده ها
گزارش کارگاه یک روزه ثبت اختراع
زمان: 26 آذر 1398
مدرس: دکتر بیژن نصیری
کارگاه آموزشی آشنایی ثبت اختراعات به منظور آشنایی با مبانی مالکیت فکری، ثبت اختراع، روشهای خلق ایده، فرآیند تکمیل مدارک و مستندات مربوط به ثبت اظهارنامه داخلی با حضور دکتر بیژن نصیری؛ مدیر دفتر ریاست فدراسیون بین المللی مخترعان مستقر در ژنو و به همت کمیته فناوری و کارآفرینی دانشجویان برگزار شد.
در این کارگاه، ایشان به تشریح مباحثی پیرامون حدود شمول ایدههای کاربردی و نوآوری برای ثبت اختراع و مالکیت فکری و معنوی در کشور پرداخت وافزودند که حقوق مالکیت معنوی از طرف جامعه به اشخاص به خاطر خلق آثار ادبی و معنوی، اختراعات، طرحها و اسامی و نشانهای استفاده شده در تجارت داده میشود و به دارنده این اختیار را میدهد که مانع استفاده غیر مجازدیگران در طول مشخص شوند.
همایش یک روزه چگونگی تاسیس شرکت های دانش بنیان
زمان: 10 مهر 1398
سخنران: دکتر انصاری
کمیته فناوری و کارآفرینی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هدف آشنایی با انواع شرکتهای دانش بنیان، سازوکار ارزیابی شرکتهای دانش بنیان و بررسی فرآیند ارزیابی، آئین نامه تشخیص صلاحیت شرکتها و مؤسسات دانش بنیان، فهرست کالاها و خدمات دانش بنیان، حمایتهای مالی، گمرکی، بیمه، استقرار، سربازی و ...، همایش یک روزه چگونگی تاسیس شرکت دانش بنیان برگزار کرد.
در این همایش جناب آقای دکتر انصاری، معاون فناوری پارک علم و فناوری البرز، قوانین و مقرارت تاسیس شرکت های دانش بنیان را به شرکت کنندگان توضیح دادند. همچنین شرکت کنندگان این فرصت را داشتند که سوالات و مشکلات خود در این زمینه را با ایشان عنوان کرده و مشاوره بگیرند.
گزارش همایش یک روزه فرصت ها و چالش های سلامت
زمان:28 آبان 1398
سخنران: دکتر سالار ارزیده
همانطور که میدانیم یکی از دغدغه های دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی ایجاد و یا کسب فرصت شغلی و کسب درآمد میباشد. از سوی دیگر نظام سلامت و درمان در کشور در حال حاظر نیاز های و مشکلات بسیاری در همه زمینه ها دارد. ارتباط این محور نظام سلامت و درمان در کشور یکی از بهترین راه حل ها برای حل مشکلات و ایجاد فرصت های شغلی و کارآفرینی میباشد. البته برای رسیدن به این جایگاه، دانشجویان و اساتید باید برای شناسایی دقیق تر چالش های و ارایه راهکار های بهینه و کارآمد آموزش های لازم را ببینند.
در این راستا، کمیته فناوری و کارآفرینی دانشجویان دانشگاه با همکاری جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهت ارتقا سطح آگاهی و دانش دانشجویان درباره شناسایی چالش های در سیستم بهداشتی و درمانی و تبدیل این شرایط به فرصت های کارآفرینی این همایش را برگزار نموده است.
در این همایش جناب آقای دکتر سالار ارزیده، پزشک عمومی . مدرس دوره های مدیریت کارآفرینی سلامت، در ابتدا چالش های موجود در نظام سلامت را معرفی کردند و همچنین به دانشجویان آموختند که چگونه نگاهی متفاوت به این چالش ها داشته باشند. همچنین ایشان نمونه هایی از استارت آپ ها، شرکت های دانش بنیان در حوزه سلامت در کشور های پیشرفته را شرکت کنندگان معرفی کردند تا با یک الگو مناسب برای راه اندازی یک کسب و کار در حوزه سلامت را آشنا شوند.
در این همایش دانشجویان ارتباط مناسبی با مطالب برقرار کرده و خواهان شرکت در دوره ها و کارگاهی های بعدی جهت آشنایی بیشتر با این دیدگاه کارآفرینی در حوزه سلامت بودند.
گزارش بازدید از شرکت سیناژن
کمیته فناوری و کارآفرینی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهت آشنایی دانشجویان علاقمند با حوزه بیوتکنولوژی و تولید دارو های بیولوژیک برنامه یک روزه بازدید از شرکت دانش بنیان سیناژن را در تاریخ 12 آذر ماه 1398 برگزار کرد.
در ابتدای این بازدید، جناب آقای دکتر روشن زمین، مسئول فنی این شرکت، ساختار سازمانی و تایخچه تاسیس شرکت، قسمت های تولید و تضمین کیفیت محصولات تولید شده را برای دانشجویان معرفی کردند. سپس برای آشنایی بیشتر با قسمت های تولید شرکت، دانشجویان یک بازدید حضوری از سایر قسمت های شرکت از جمله تولید بخش هایdrug substance production مربوط به داروهای نوترکیب و مونوکلونال آنتی بادی، fillingسرنگ ها و ویال ها، بسته بندی محصولات و جزییات فرایند ها توسط مسئولین هر بخش بای دانشجویان توضیح داده شد. در ادامه دانشجویان با بخش کنترل کیفیت مجموعه سیناژن و نحوه ی نظارت بر فرایند تولید فرآورده ی دارویی آشنا شدند.