نشست مشترک دانشگاه صنعتی امیرکبیر
سرمایهگذاران، تولیدکنندگان و صنعتگران حوزه خوراک و نوشیدنی
نشست مشترک سرمایهگذاران، تولیدکنندگان و صنعتگران حوزه خوراک و نوشیدنی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نشست مشترک سرمایهگذاران، تولیدکنندگان و صنعتگران حوزه خوراک و نوشیدنی در دانشگاه صنعتی امیرکبیرتبیین اهداف، فرصتها و ظرفیتهای سومین رویداد ملی ایدهبازار خوراک و نوشیدنی و دریافت چالشهای صنعتگران این حوزه
نشست مشترک سرمایهگذاران، تولیدکنندگان و صنعتگران حوزه خوراک و نوشیدنی با حضور اعضای شورای سیاستگذاری سومین ایدهبازار خوراک و نوشیدنی، نمایندگان شرکتهای برتر صنایع غذایی و تولیدکنندگان کشور، روز چهارشنبه، دوم بهمنماه ۱۳۹۸ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد. در این نشست جناب آقای دکتر بهروز جنت رئیس مرکز تحقیقات حلال و دبیر کل رویداد ضمن تشریح جایگاه صنعت خوراک و نوشیدنی در اقتصاد کشور افزودند صنایع غذایی جزو پیشروترین صنایع کشور میباشد که در گذشته رفع نیازهای این حوزه به دلیل عدم شناسایی دقیق آنها دچار چالش بوده است و راهکارهای حل مشکلات موجود در مسیرهای دانشگاهی سیاستگذاری مناسبی نداشته است. ایشان عنوان کردند از آنجایی که صنعت برای پاسخ به نیازهای خود منتظر نمیماند، لذا نیاز است که فناوران و دانشگاهیان در خصوص پاسخ به این نیازها ورود کرده که البته لازمه آن اعلام نیازهای صنعت خوراک و نوشیدنی از طرف صنعتگران این حوزه است. ایشان ایدهبازار را به عنوان یکی از بسترهای مناسب برای شناسایی نیاز صنعتگران حوزه خوراک و نوشیدنی معرفی نموده که میتواند در شناخت ظرفیتهای فناوران و دانشگاه در جهت رفع نیازهای موجود نقش بسزایی ایفا کند.
در بخش دیگری از این نشست مهندس مجتبی توانایی، مدیرعامل شرکت نان یوسف به عنوان یکی از فناوران حوزه نان به ارائه تجربیات خود پرداختند. مهندس توانایی با بیان اینکه ایده اولیه نحوه فرآوری گندم تا نان را از ده سال پیش آغاز نمودند، عنوان کردند مسایل و چالشهای متعددی در فرآیند تولید نان از مزرعه تا مصرف کننده وجود دارد. تلاشها و بررسیهای چندین ساله این شرکت دانشبنیان منجر به ارائه سیستم تمام اتوماتیک برای احیای آرد کامل، تخمیر و پخت نان شده که اولین شعبه آن در شهر اصفهان راهاندازی شده است. |
|